Vyhledávání


CzechTeam-ParaTT11

 

Souboj generací

02.12.2010 23:03

Dnešní mistrák Áčka Integry proti Éčku Stěžer v Radíkovicích byl soubojem generací. Starší generace reprezentovaná našimi borci nechtěla svým vítězstvím demotivovat mládežníky ze Stěžer, takže jsme si zase do tabulky nepřipsali body ani za remízu. Mně osobně štve, že jsme zopákli výsledek, který jsme už jednou zahráli. Chtěl jsem ukázat, že mám vyfocené fakt všechny možné score varianty, takhle to fakt dál nejde-prohra být může, ale pokaždé ať to je s jiným výsledkem. Celý zápas pro nás začal už v sobotu, kdy si Ruda při nezištné (?) stěhovací pomoci jakémusi NEčlenovi Integry nechal hodit na vlastní nohu blíže nespecifikovanou část stěhovaného nábytku. Tím se dostal do podobného stavu jako minule, kdy simuloval se zubama = nebyl schopen odehrát vše. Takže zbývající borci Martin, Pája a Roman museli čekat na Pavla, až dosáňkuje ze Seče do Radíkovic. To se podařilo v 17:03:25 a 4hry začaly v 17:06:08. Čtyřhry jsme nakonce odehráli v sestavě Ruda+Pája, Martin+Pavel; 2hry pak začali Ruda, Pája, Roman, Martin. Kapitán Cool pak vystřídal Rudu a nasadil Pavla, prý kvůli slabé fyzičce střídaného hráče. Ale asi v tom byla něco jiného, nějaká tajná taktika asi. Protože kvůli fyzičce by museli střídat všichni naši borci, většina už po prvním setu. Přes jisté trable s fyzičkou se všichni za stoly potáceli až do konce a např. Roman se své fyzičce drsně vzepřel a rozehr(ř)ál se až na poslední (pro něho vítězný) zápas. Takže fyzička problém nebude, spíš bychom měli vylepšit pohyby - hlavně rukou, ve které se snažíme udržet pálku. Pravda, Martinovi se to v jednu chvíli nepodařilo, asi se chtěl dostat na mezi tyhle borce, i když ti mají nářadí o něco delší než Martin (myslím pálku, jak jinak). Ne, Martin svoje nářadí jen neudržel (možná chtěl rozesmát soupeřku), rozhodně s ním neházel a už vůbec se nehádal - naopak, Martin je samozřejmě hráč s tváří hráče pokeru.

Tak vážně - za Stěžery nastoupili mládežníci odhadem 12-18 let (snad jsem to trefil), 3 kluci a 2 slečny, všichni šikovní a s dobrou pinčesovou budoucností. My jsme se ve skutečnosti snažili co to šlo, ale víc než 5 bodů jsme neuhráli, i když nejmenší soupeř nám vzrůstem nesahal ani po prsa, herně to bylo naopak. Prokázali jsme  vyrovnanost (samozřejmě jen mužské části) teamu - Ruda 1,5/2,5; Pája 1,5/4,5; Roman 1/4, Pavel 1/2,5, Martin bez bodu ... ale chtělo by to posunout tu vyrovnanost o jeden stupeň výš - pak bychom už sahali na bod. Soupeřům gratulace!

V herně se nám hrálo super, atmoška byla fine, při hře žádné dohadovačky, naopak pohoda. Tak to má být, za to díky všem přítomným!

A já se konečně dočkal - hrát na modrých stolech je úplně jiný zážitek ... asi i proto se mi podařilo něco uhrát :-).

Příště víkendový match na nejvzdálenější štaci. Doufám, že kapitán zajistí do Převýšova letadlo.

(pz)