Vyhledávání


CzechTeam-ParaTT11

 

Mistrák v hospodě

11.12.2010 23:19

Dneska jsme si udělali výlet do hospody v Převýšově. V hospodě jsme sice fakt začali a skončili, ale jenom symbolicky. Pravým důvodem naší mise do Převýšova byl pokus o první vítězství v OP. No a protože SK Převýšov hraje své domácí matche v hospodském sále ... někdy do osvěžovny prostě musíte. Rovnou k věci - zase jsme nedodrželi předsevzetí, že nesmíme opakovat stejný výsledek. A kdo čtete pravidelně, je vám jasné, že jsme prohráli, tentokrát zase nejmíň jak to šlo.

  

Až do posledního zápasu jsme měli šanci na bod, ale nevyšlo to. Body jsme měli uhrát dříve, v posledním zápase byl soupeř favoritem. I když ještě budeme hrát poslední utkání podzimní části soutěže s Chlumcem, je možné - reálné, že po podzimu skončíme bez vítězství. Ale je potřeba to vidět pozitivně - nějak takhle (skočte rovnou na 6:30). Ti bystřejší si tam najdou jasné narážky na náš team - je to film z totáče, bylo potřeba trochu konspirace. Příště si to vyzkouším a položím jasné dotazy. A každý si tam povinně najde inspiraci pro mentální přípravu na další část sezóny. I to si vyzkoušíme :-). Ale sběr nikdo nenoste!

Ještě k zápasu - bylo to hoodně vyrovnané, na sety to skončilo 31:31. Příště ale zkusme raději 9:9 na zápasy. V sále se hrálo dost dobře (aspoň mě osobně), kulisa byla jako na fotbale, místní borci se přesunuli z lokálu do herny a povzbuzovali domácí plejery, takže místy fakt solidní kotel. Na vlajky nedošlo, ale po historicky prvním vítězství domácích borců možná dojde, uvidíme příště. Zápas v super sportovním duchu, i když o prasátka, lajny, hrany nebyla nouze - na obou stranách. Prostě dobře postavené stoly. No a celou akci jsme s domácími uzavřeli skutečně v hospodě na oficiálním zakončení utkání, jehož výsledkem byla jasná domluva, že příští sezónu útočíme oba teamy na postup. A když ne příští, tak někdy v další 5letce. 

A něco k našemu teamu - Lucka odložila malou Káju rodičům, aby pomohla (Lucka aby pomohla, ne Kája), ale ani její plné body (4,5) nestačily. Další bodové příspěvky už byly slabší - Pavel 2,5/4,5; Pája 1/4,5; Roman 0/4,5; ; Martin 0/0,5. Úplně jsme nezvládli střídání - i když nás bylo 5, tak 2hry jsme odehráli bez střídání. Prostě jsme neměli kapitána Coola - ale studium si žádá oběti.  

Radime a další kluci z Převýšova - díky za příjemný večer a gratulace k výhře. 

(pz)